De 5 Beste Inbouw Ovens op een Rij

Combi Stoomoven Aeg met koekjes en broodjes, en een taart
Sylvia Leeuwenberg

Sylvia Leeuwenberg

Sylvia is een 30-something moeder van drie jonge kinderen. Van stewardess tot account manager bij een bank, maar nu houdt ze zich vooral bezig met het schrijven voor Paarshuis. Als ze niet met de kids bezig is, leest ze graag fictie of is ze wel ergens buiten in de natuur te vinden. Altijd wel te vinden ergens op social media.

Inhoudsopgave

Een oven is nog nét niet noodzakelijk in de keuken, maar wel erg handig om te hebben. Je maakt er de lekkerste dingen mee. Denk bijvoorbeeld aan ovenschotels, heerlijke taart of een geroosterde kip. 🤤 Met sommige inbouw ovens kun je zelfs stomen. Om je te helpen bij een aankoop, heb ik de 5 beste inbouw ovens voor je op een rij gezet.

Top 5 Beste inbouw ovens

Siemens HS636GDSI – IQ700

Siemens hs636gdsi Vooraanzicht
Beste op de markt
5/5

Inhoud: 71 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend
Aantal programma’s: 13

Functies: Grill, stoom, oven
Smart platform:
Max. temperatuur: 250 °C

Bosch CMG633BB1 -serie 8

Bosch inbouw oven vooraanzicht
Beste koop
4.5/5

Inhoud: 45 liter
Reinigingsmethode: Manueel
Aantal programma’s: 14

Functies: Grill, magnetron, oven
Smart platform:
Max. temperatuur: 275 °C

AEG BSE88222OM

Aegbse88222om Vooraanzicht
Beste inbouw oven met stoomfunctie
4/5

Inhoud: 70 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend
Aantal programma’s: 70

Functies: Stoom, oven, magnetron
Smart platform:
Max. temperatuur: 230 °C

Siemens CM676G0S6

Beste zelfreinigende oven
3.5/5

Inhoud: 45 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend
Aantal programma’s: 37

Functies: Grill, magnetron, oven
Smart platform: Amazon Alexa, IFTTT
Max. temperatuur: 300 °C

Etna OM165ZT

Etna Om165zt Vooraanzicht
Beste inbouw oven voor een klein budget
3/5

Inhoud: 65 liter
Reinigingsmethode: Manueel
Aantal programma’s: —

Functies: Grill, oven
Smart platform:
Max. temperatuur: 250 °C

Verschillende ovens

Er zijn verschillende soorten ovens verkrijgbaar en de meeste hebben allemaal zo hun eigen voor- en nadelen, terwijl sommige ovens eigenlijk niet eens een oven zijn! Hieronder lees je over de meest voorkomende ovens van tegenwoordig.

Vrijstaande oven

Zoals het woord al zegt, een vrijstaande oven is een oven die los in de keuken staat: je plaatst hem waar je maar wilt in de keuken. Een vrijstaande oven heeft vaak een minder ruime inhoud dan een inbouw oven en is daarom zeer geschikt voor kleinere keukens.

Ben je op zoek naar een vrijstaande oven? Lees dan ons artikel over de beste vrijstaande oven.

Combi-oven

Een combi-oven is een combinatie van een inbouw oven en een magnetron. Hiermee ontdooi je je etenswaren of warm je ze op, maar je gebruikt hem ook als volwaardige oven om bijvoorbeeld ovenschotels mee te maken.

Combi-ovens zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Wil je een oven, maar heb je er niet de ruimte voor? Met een goede combimagnetron kun je net zoveel als met een oven, maar deze is compacter in formaat.

Gestoomde vis bovenaanzicht

Stoom oven

Een stoomoven is een oven met een stoomfunctie. Door de hitte in de oven, wordt water omgezet in stoom waardoor je gerechten kunt stomen. Denk hierbij aan groente, maar vooral ook vis. Zalm blijft heerlijk mals wanneer deze gestoomd wordt. Bovendien worden voedingsstoffen beter behouden doordat je eten niet wordt oververhit.

Pizza oven

Een pizza-oven wordt ook wel steenoven genoemd en is verkrijgbaar in verschillende grootten en modellen. Je hebt kleine pizza ovens die je op tafel gebruikt, waardoor je hetzelfde idee krijgt als gourmetten, maar dan met mini-pizza’s. 

Je hebt daarentegen ook hele grote, zware ovens die je in de tuin plaatst om pizza’s en andere gerechten mee af te bakken. 

Dutch oven

Nog nooit van een Dutch oven gehoord? Dat kan wel eens kloppen, want hij is zo’n beetje overal populair, behalve in Nederland. Het is eigenlijk ook geen oven, maar een gietijzeren pan die op een open vuur staat om zo je eten (langzaam) te garen. De pan kan binnen en buiten worden gebruikt.

Dutch Oven buiten bij kampvuur

De 5 Beste inbouw ovens op een Rij

#1 Siemens HS636GDSI - IQ700 – Beste op de markt

Inhoud: 71 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend

Aantal programma’s: 13
Functies: Grill, oven, stoom

Smartplatform: —
Max. temperatuur: 250 °C

Kenmerken

Meegeleverde accessoires: 

 • Geëmailleerd bakblik,
 • Stoomreservoir met gaatjes, klein
 • Stoomreservoir met gaatjes, groot
 • Stoomreservoir zonder gaatjes
 • Rooster
 • Universele braadslede
Siemens Hs636gdsi Oven Open
5/5

Dit een zelfreinigende inbouw oven waarmee je ook kunt stomen en grillen. Hij heeft een inhoud van 71 liter waardoor hij groot genoeg is voor een groter huishouden. Wat betreft de nismaten:

 • Nishoogte: 58,5 cm
 • Nisbreedte: 56 cm
 • Nisdiepte: 55 cm

Gebruiksgemak & resultaat

Het eerste wat me opvalt bij deze inbouwoven is het strakke design. Het loopt allemaal erg mooi in elkaar over. Bovendien is dit niet alleen een heteluchtoven, maar je kunt er ook mee grillen en stomen. Het waterreservoir voor de stoomfunctie vind je achter het bedieningspaneel. 

Doordat je de mogelijkheid hebt om te stomen, kook je veel gezonder. Je eten wordt namelijk nooit oververhit, waardoor er geen voedingsstoffen verloren gaan. 

Deze oven maakt gebruik van 13 programma’s waarmee je eenvoudig een passende bereidingsmethode voor elk gerecht kiest. Vervolgens kiest de oven de juiste temperatuur en benodigde tijd. Het enige wat jij hoeft te doen is wachten zonder je zorgen te maken over eventueel aanbranden of het nog niet gaar zijn van je gerecht.

Siemens Oven Inbouw In Keuken

De appeltaart die ik besloot te bakken kwam dan ook zo’n beetje perfect uit de oven! Behalve de appeltaart besloot ik een kip te roosteren en ik moet bekennen: het was één van de lekkerste kippetjes die ik ooit heb gegeten. 🍗

Deze oven maakt gebruik van roastingSensor Plus waardoor de gehele oven op de juiste temperatuur blijft. Dit wordt gemeten door verschillende sensoren en resulteert in een heerlijke malse kip aan de binnenkant, met een krokant jasje aan de buitenkant.

Ik kon ook niet wachten om de stoomfunctie uit te proberen. Ik had voor de gelegenheid zalm gehaald wat een echte traktatie is: we keken er allemaal naar uit. Een beetje honing en citroensap en de oven in. Ik kan het maar in een woord omschrijven: heerlijk!

Daarnaast heeft hij de fastPreheat functie waardoor hij supersnel de gewenste temperatuur bereikt. Met de coolStart functie ontdooi je tevens bevroren eten zonder de oven voor te verwarmen.

De bediening vind je aan de voorkant van het apparaat. Hij is eenvoudig te bedienen via een touchscreen met duidelijke pictogrammen. Hier kies je ook het programma, of je stelt de temperatuur en de timer zelf in.

Bovendien reinigt deze oven zichzelf, wat je tijd en moeite bespaart.

Conclusie

Ik vond deze oven erg fijn om te gebruiken en daarnaast waren de resultaten uitstekend. Met de programma’s waaruit je kiest, ga je niet fout en met de stoomfunctie bereid je vis en groente op een gezonde manier.

Er hangt wel een stevig prijskaartje aan. Als de prijs je niet veel uitmaakt en je bent op zoek naar een inbouw oven die veelzijdig is en bovendien goed presteert, dan is deze inbouw oven ideaal voor jou!

Voordelen

Nadelen

#2 Bosch CMG633BB1 - Serie 8 – Beste koop

Inhoud: 45 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend

Aantal programma’s: 14
Functies: Grill, oven, magnetron

Smartplatform: —
Max. temperatuur: 275 °C

Bosch Oven Met Open Deur
4.5/5

Kenmerken

De volgende accessoires worden meegeleverd bij deze oven: 

 • Combi-rooster
 • Universele braadslede

Met deze inbouw-oven kun je naast stomen, ook grillen en je gebruikt hem bovendien ook als magnetron: ideaal voor het ontdooien van bevroren gerechten of het snel opwarmen van je soep.

 • Nishoogte: 45 cm
 • Nisbreedte: 56 cm
 • Nisdiepte: 55 cm

Gebruiksgemak & resultaat

Met een 2,5″ TFT kleuren- en tekstdisplay en tiptoetsen bedien je deze inbouw oven op een eenvoudige manier. Bovendien gebruik je de ring in het midden om programma’s te selecteren. Ik moet bekennen dat ik deze manier van bedienen in het begin wat lastig vond, maar je went er snel aan. 

Er zijn 14 programma’s om uit te kiezen waardoor het bereiden van je gerecht nog eenvoudiger wordt. De temperatuur en de tijd wordt door de oven bepaald naar gelang het gerecht wat je gekozen hebt.

De magnetronfunctie heeft vijf standen waaruit je kunt kiezen: 90 watt, 180 watt, 360 watt, 600 watt en 1000 watt. Met de magnetron ontdooi je bevroren gerechten of warm je snel je koude kop koffie op. 

Ik heb de ontdooifunctie uitgetest en deze werkte prima. Daarna heb ik een ovenschotel met pesto bereid en deze was ook heerlijk. Ik vond de bediening eenvoudig en het resultaat was heerlijk!

Bosch Voorkant Oven

Deze compacte inbouw oven heeft een inhoud van 45 liter wat aan de kleine kant is, maar als je niet te veel gerechten tegelijkertijd maakt is dit toch voldoende. Denk bijvoorbeeld aan een ovenschotel of een lasagne: deze passen er beide gemakkelijk in.

De wanden van de oven zijn verder geëmailleerd waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Bovendien is deze ingebouwde oven van het merk Bosch, wat een vertrouwd merk is met de daarvan bekende kwaliteit.

Conclusie

Deze inbouw oven mag dan geen stoomfunctie hebben, maar hij heeft wel een magnetronfunctie die erg van pas komt bij het dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan het ontdooien van vlees of bevroren maaltijden, of het opwarmen van kant-en-klaar maaltijden.

Doordat de wanden van de oven geëmailleerd zijn, maak je de oven bovendien gemakkelijk schoon. De bediening is eenvoudig, maar de inhoud is aan de kleine kant.

Als je op zoek bent naar een goed functionerende, compacte inbouw oven met een grill en magnetronfunctie, dan is dit de ideale keuze voor jou!

Voordelen

Nadelen

#3 AEG BSE882220M – Beste inbouwoven met stoomfunctie

Inhoud: 70 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend

Aantal programma’s: 70
Functies: Oven, stoom, magnetron

Smartplatform: —
Max. temperatuur: 230 °C

Kenmerken

Standaard worden de volgende accessoires meegeleverd:

 • Bakplaat
 • Braadslede
 • Stoomschaal
Aeg Binnenkant Oven
4/5

Met een inhoud van 70 liter is dit een ideale inbouw oven voor een groter huishouden. Bovendien heeft hij ook een magnetronfunctie waarmee je eenvoudig gerechten ontdooit en opwarmt.

Daarnaast heeft hij ook een stoomfunctie waardoor je groente en vis op een gezonde manier bereidt. 

Wat betreft de dimensies van deze oven kan ik je het volgende meedelen:

 • Nishoogte: 59 cm
 • Nisbreedte: 56 cm
 • Nisdiepte: 55 cm

Gebruiksgemak & resultaat

Met maar liefst 70 programma’s om uit te kiezen is er altijd wel een programma met de juiste temperatuur en tijd voor jouw gerecht te vinden. Zo combineert deze inbouw oven meerdere functies tegelijkertijd. Tijdens het broodprogramma wordt bijvoorbeeld niet alleen de ovenfunctie gebruikt, maar ook de stoomfunctie. Hierdoor wordt je brood extra knapperig.

Ik heb brood gebakken en het was erg eenvoudig: van het rijzen tot het bakken, alles verliep probleemloos. 

Je bedient de oven door het paneel aan de bovenkant van de oven. Met de draaiknop selecteer je de programma’s en dit vergt wat oefening aangezien de knop erg gevoelig is.

Om de stoomfunctie uit te proberen heb ik net zoals in het filmpje hieronder zalm gestoomd. Ik heb er wel wat honing en citroen aan toegevoegd voor de smaak. Helaas zag mijn zalm er niet zo perfect uit als in het filmpje, maar hij was wel heel erg lekker. Bovendien krijg je er een stoomschaal bij: je hoeft deze niet meer apart aan te schaffen.

Door het gebruik van hete stoom maakt deze inbouw oven zichzelf bovendien schoon. Je hoeft er na dit programma alleen maar met een doekje doorheen en hij is weer schoon. Dit scheelt je dus een hoop fysieke kracht en tijd. 

Wat ik wel mis aan deze oven is de grillfunctie! Ik vind het grillen van hamburgers toch altijd wel lekker en dat gaat niet met deze oven. 

Conclusie

Dit is een ruime oven die ideaal is voor een groter gezin. Naast de ovenfunctie gebruik je hem ook om gerechten mee te stomen en met de magnetronfunctie ontdooi je probleemloos bevroren gerechten. Hij is eenvoudig te bedienen, maar ik vond de draaiknop een tikje overgevoelig. 

Als je niet vaak grilt – aangezien je geen grillfunctie krijgt – maar wel wilt stomen en gebruik wilt maken van een magnetronfunctie, dan is deze inbouw oven ideaal voor jou.

Voordelen

Nadelen

#4 Siemens CM676GoS6 – Beste zelfreinigende inbouw oven

Inhoud: 45 liter
Reinigingsmethode: Zelfreinigend

Aantal programma’s: 37
Functies: Grill, oven, magnetron

Smartplatform: Amazon Alexa, IFTTT
Max. temperatuur: 300 °C

Siemens Binnenkant Oven
3.5/5

Kenmerken

Deze accessoires worden meegeleverd:

 • Braadslede
 • Ovenrooster

Dit is een zogenaamde slimme inbouw oven die je niet alleen bedient via het bedieningspaneel, maar ook via de bijbehorende app op je smartphone.

Het is verder een compacte oven met een inhoud van 45 liter zichzelf reinigt door de zeer effectieve pyrolyse methode. Hierover vertel ik je later meer – maar eerst volgen de nismaten:

 • Nishoogte: 45 – 45,5 cm
 • Nisbreedte: 56 – 56,8 cm
 • Nisdiepte: 55 cm

Gebruiksgemak & resultaat

Dit is een mooie, strak uitziende inbouw oven die in elke keuken past. Je bedient hem via de app of met de druktoetsen via het paneel aan de voorkant en met de draaiknop selecteer je het programma. Er zijn maar liefst 37 programma’s om uit te kiezen, waardoor er vrijwel altijd het gerecht tussen zit wat je wilt bereiden.

De programma’s combineren de functies van de oven. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt. Denk bijvoorbeeld aan een pizza: ontdooien met de magnetronfunctie, opwarmen met de oven en krokant maken met de grill.

Met de Home Connect app bedien je de oven zelfs als je niet thuis bent. Je zet alvast je gerecht klaar in de oven en via de app kies je een programma: zo is je eten klaar als je thuis komt. Je wijzigt ook de instellingen in de app en leest eventuele foutmeldingen. Je download de Home Connect app in de Google Play Store of in de App Store.

Ik merkte eigenlijk meteen op dat deze inbouw oven erg snel voorverwarmt wat je veel tijd scheelt bij het bereiden van gerechten.

Een andere erg handige functie is de zelfreiniging. Deze inbouw oven reinigt zichzelf met behulp van de pyrolyse methode: de oven wordt verhit tot bijna 500 °C, al het vuil verbrandt en het enige wat jij hoeft te doen is het opvegen van het as aan het einde van het programma. Ideaal, want zo hoef je nooit meer een uur schrobbend door te brengen!

Iets anders wat me ook op viel waren de vele piepjes. Een piepje hier, een piepje daar. Daarnaast maakt de over zelf bij het afkoelen ook behoorlijk wat lawaai. Houd dit in gedachten als je gevoelig bent voor veel geluid.

Conclusie

Deze Siemens inbouw oven beschikt over een aantal handige functies, waarvan de zelfreiniging er één is. Daarnaast bedien je de oven niet alleen via het bedieningspaneel, maar ook via de bijbehorende app op je smartphone. Hij levert goede resultaten, maar is met 45 liter aan de kleine kant. Bovendien heeft hij piepgeluiden die als vervelend kunnen worden ervaren.

Als jij op zoek bent naar een compacte oven die eenvoudig te bedienen is en bovendien zichzelf reinigt, en piepjes niet erg vindt, dan is de ideale inbouw oven voor jou.

Voordelen

Nadelen

#5 Etna OM165ZT– Beste inbouw oven voor een klein budget

Inhoud: 65 liter
Reinigingsmethode: Manueel

Aantal programma’s: 7
Functies: Grill, oven

Smartplatform: —
Max. temperatuur: 250 °C

Kenmerken

Meegeleverde accessoires:

 • Bakplaat
 • Ovenrooster

Eenvoud op zijn best. Met deze inbouw oven van Etna kun je naast ovengerechten klaarmaken ook grillen. Daarnaast heeft hij een krachtige pizzastand waarmee je de perfecte pizza’s bereidt.

Etna Binnenkant Oven
3/5

Daarnaast zorgt de turbo heteluchtfunctie ervoor dat voorverwarmen zo is gebeurd. Om van dit alles gebruik te maken, zul je wel eerst zeker moeten weten dat de nismaten overeenkomen:

 • Nishoogte: 60 cm
 • Nisbreedte: 56 cm
 • Nisdiepte: 56 cm

Gebruiksgemak & resultaat

Deze inbouw oven bedien je door middel van de drie draaiknoppen op de voorkant van het apparaat: met de linkerknop selecteer je het programma, met de middelste de tijd en met de rechterknop selecteer je de temperatuur. Eenvoudiger kan bijna niet.

Met zijn inhoud van 65 liter is hij ideaal voor middelgrote gezinnen en door vijf verschillende hoogtes te gebruiken benut je de beschikbare ruimte in de oven op nóg effectievere wijze. 

De wanden van deze inbouw oven zijn geëmailleerd waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Bovendien verwijder je het raam in de deur waardoor deze probleemloos afgedaan kan worden.

Bedieningspaneel-etna-vooraanzicht

Ik heb een cake gebakken met deze oven. Hij is op zich makkelijk in te stellen, maar zodra de timer afslaat, stopt de oven met opwarmen waardoor ik er achter kwam dat mijn cake nog niet helemaal gaar was. Normaal gesproken controleer ik altijd even, maar ik was dus iets te laat.

Daarnaast is de oventemperatuur niet erg precies. Ik heb mijn thermometer erbij gehouden en deze was paar graden lager dan de draaiknop aangaf. Die paar graden maken voor een hobby-kok zoals mij niet zoveel uit, maar besteed je uren in de keuken aan ingewikkelde gerechten, dan kan dit een probleem zijn.

Conclusie

Deze inbouw oven is erg vriendelijk geprijsd en dat mag ook best benoemd worden! 💰 Hij is misschien niet perfect en heeft een paar ongemakken, maar presteert zeer goed voor zijn prijs. 

Als jij op zoek bent naar een voordelige oven met een ruime inhoud, dan is deze Etna inbouw oven zodoende ideaal voor je.

Voordelen

Nadelen

Koopgids: Hoe maak ik de beste koop?

Welke inbouw oven ideaal voor jou is, is afhankelijk van jouw behoeften. De grootte van je huishouden is daarbij erg belangrijk, maar ook de gerechten die ermee wilt bereiden. 

Met sommige ovens kun je groente en vis stomen en met sommige kun je grillen; soms heb je al deze mogelijkheden in één totaalpakket.

Afmetingen

Bij de aanschaf van een inbouw oven is het erg belangrijk dat je de afmetingen van de nis in je keuken weet. De meeste nissen zijn 60cm hoog, maar de hoogte en breedte ervan kan verschillen: meet deze dus op.

Inhoud

Als jij een huishouden hebt van zes personen, is het praktischer om een oven met een inhoud van 70 liter te hebben dan eentje met een inhoud van 45 liter. Andersom is dat ook zo, al is het hebben van een oven waar veel in past altijd wel handig.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van taarten, het roosteren van een hele kip of zelfs een kalkoen of meerdere ovenschotels tegelijkertijd waardoor je deze in kunt vriezen. 

Lasagne in witte schaal

Gebruiksgemak

Een oven moet gemakkelijk te bedienen zijn: je wilt niet elke keer de handleiding erbij hoeven te pakken om uit te vinden hoe de grill ook weer werkt. Nu is het wel zo dat men al doende leert, maar het moet geen doctoraat worden die je nodig hebt om het apparaat te begrijpen!

Sommige inbouw ovens hebben handige programma’s waaruit je kunt kiezen: je kiest het gerecht wat de oven in gaat en de oven doet de rest. Daarnaast zijn er ook ovens die zichzelf door middel van een programma reinigen; een erg prettige functie wat mij betreft.

Accessoires

Bij de meeste inbouw ovens krijg je standaard een rooster en een braadslede meegeleverd, maar niet altijd. Vind je dit belangrijk, kijk hier dan naar. Natuurlijk is het ook zo dat je ze zelf aan moet schaffen als deze niet meegeleverd worden. Dit zijn kosten die boven op de aanschafkosten komen.

Functies

Een inbouw oven is een apparaat wat je gerechten op hoge temperatuur verwarmt. Dit gaat via hete lucht op elektriciteit of op gas, met een gasvlam. De laatste zie je steeds minder maar ze zijn nog wel te koop. Een elektrische oven is natuurlijk veel veiliger. 

Naast de ovenfunctie hebben sommige ovens ook een grillfunctie waarmee je kunt grillen of een stoomfunctie. Vooral de stoomfunctie wordt steeds populairder, omdat stomen een gezonde manier van koken is. 

Doordat het gerecht nooit oververhit wordt, blijven er meer voedingstoffen behouden als bij koken op een traditionele manier.

Onderhoud

De oven schoonmaken: ik stel het altijd net zo lang uit totdat hij zo gaat stinken dat ik de hele middag bezig ben met schoonmaken. Ik heb het gevoel dat ik hierin niet de enige ben! 

Gelukkig hebben heel veel inbouw ovens tegenwoordig een zelfreinigingsprogramma. Er wordt gebruik gemaak van vier methodes:

 • Pyrolyse: De oven verhit zichzelf tot ongeveer 500 °C waardoor al het vuil verbrandt. Je hoeft na afloop alleen het as op te vegen.
 • Katalyse: Katalytische wanden zorgen ervoor dat boven de 200 °C het vet op deze wanden verbrand.  Hierdoor hoef je alleen nog de bodem en de deur schoon te maken.
 • Wanden met coating: Een gladde coating zoals bijvoorbeeld emaille zorgt ervoor dat etensresten minder gemakkelijk aankoeken. Als dit toch gebeurt, zijn ze makkelijker schoon te maken.
 • Hydrolyse: Door het hete stoom wordt het vuil geweekt en hoef je alleen een doekje over de wanden te halen.

Budget

Inbouw ovens zijn in alle prijsklassen verkrijgbaar. De prijzen variëren van zo’n €250 voor een basismodel tot bijna €400 voor de modellen van hoge kwaliteit met meerdere functies. 

Veel gestelde vragen

Door de nis in je keuken op te meten, weet je welke maat inbouw oven je nodig hebt.

Hoe je een inbouw oven verwijdert hangt van het specifieke apparaat af, maar meestal kun je deze zachtjes naar voren trekken. Zorg ervoor dat je met twee mensen bent, want de oven kan zwaar zijn.

Je plaatst een inbouw oven door deze voorzichtig in de nis te schuiven. Raadpleeg wel altijd de handleiding want dit kan per oven verschillen.

Conclusie

Hopelijk heb ik je geholpen bij het maken van een keuze en heb je binnenkort een gloednieuwe inbouw oven waarmee je de lekkerste gerechten mee maakt! Waar je ook voor kiest: het paradepaardje van Siemens, de IQ700 of goedkopere Etna OM165ZT, die taart zal er komen! 🍰

Heb je nog vragen of misschien een lekker recept, laat dan hieronder een bericht achter. Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *