Koffie

koffiemolen bonenreservoir
Keuken
Sofie van Knippenberg

De Top 5 Beste Koffiemolens voor 2020!

Er zijn een hoop koffiemolens op de markt. Allemaal met verschillende instellingen en maalstanden. Wat is echter de beste koffiemolen? Dat lees je in dit artikel! #koffie #koffiemolen

Handmatige koffiemolen
Keuken
Mariska

Welke Handmatige Koffiemolen is de Beste?

Met een handmatige koffiemolen maak je de lekkerste koffie zelf, maar welke is goed? De beste handmatige koffiemolen vind je in deze top 5. #koffie #koffiemolen

tassimo ontkalken in eenvoudige stappen
Keuken
Mariska

Tassimo ontkalken? Volg deze eenvoudige stappen

De tijd is aangebroken om je #Tassimo machine te ontkalken. Hier lees je hoe dat klusje in 7 eenvoudige stappen is geklaard! Ontkalk makkelijk en snel je Tassimo koffiemachine.

DeLonghi Dedica
Keuken
Axl Crompvoets

De’Longhi Dedica Review

De koffiezaak is al lang niet meer de enige plek om een goede espresso te krijgen. Er zijn meerdere espressomachines op de markt die dat thuis ook voor je doen. De De’Longhi Dedica is één van die machines.

Arabica bonen in een zak
Keuken
Luca Nowak

Arabica vs. Robusta bonen

Niet alle koffiebonen zijn gelijk: Arabica- en robustabonen verschillen onderling, maar juist daardoor vullen ze elkaar ook aan. Hoe dat kan – en welke van de twee uiteindelijk toch het lekkerst is – lees je hier.

Kopje espresso wordt gemaakt
Keuken
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Pistonmachine van 2020

Het hebben van een pistonmachine staat voor de meeste koffieliefhebbers bovenaan hun verlanglijstje. Het is een flinke investering en daarom zijn wij op onderzoek uit gegaan om erachter te komen welke de beste is!

Koffiebonen-vooraanzicht
Keuken
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Koffiebonen die Verkrijgbaar Zijn

Hoe jij je koffie drinkt is heel persoonlijk, zo ook welke koffiebonen het beste zijn. Wij zijn op onderzoek uit gegaan en hebben daarom een top 5 gemaakt met daarin de beste opties voor, prijs, kwaliteit en smaak.

Bosch inbouw koffiemachine met cappuccino
Keuken
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Inbouw Koffiemachine van 2020

Als koffieliefhebber wil je niets anders dan dagelijks genieten van de beste koffie; dat kan met een inbouw koffiemachine. Het is best wel een investering en daarom hebben wij de 5 beste inbouw koffiemachines voor je op een rij gezet.

Espresso bovenaf
Keuken
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Manier om Espresso te Maken

Een energiestoot nodig en zin in een goede slok koffie? Kies dan voor een espresso! Hoe je deze maakt lees je hier in een stap-voor-stap plan. #koffie #espresso

kopje espresso koffie op schotel
Keuken
Mariska

Wat is een Espresso en Hoe Herken je Die?

Er zijn veel verschillende soorten koffie, maar wat is een espresso? Lees hier wat de espresso is en van andere soorten koffie onderscheidt. #koffie #espresso

Dolce Gusto Apparaat
Keuken
Mariska

De Top 5 Beste Dolce Gusto Apparaten!

Het beste Dolce Gusto apparaat vinden doe je makkelijk met deze top 5! Hier lees je welk Dolce Gusto apparaat het beste voor jou is.

Nespresso apparaat met Nespresso capsules en een aeroccino.
Keuken
Sofie van Knippenberg

Wat is het Beste Nespresso Apparaat?

Welk Nespresso apparaat is het beste? Ieder apparaat heeft verschillende functies en een andere prijs. Lees in onze top 5 welk apparaat het beste is.

Volautomatische Koffiemachine
Keuken
Luca Nowak

Top 5 Beste Volautomatische Koffiemachines

Nieuw koffiezetapparaat nodig? Waarom niet een volautomatische koffiemachine? Kom er hier achter wat je zoal met zo’n prachtig apparaat kunt bereiken – en welke de beste op de markt is!

Philips 3000 serie HD8824/01
Keuken
Axl Crompvoets

Philips HD8824/01 Review: Betaalbaar en Functioneel

Goede koffie is belangrijk, zeker als je dagelijks wil genieten van je koffie. Daarvoor hoef je (gelukkig) niet altijd te kiezen voor de duurste en meest super-de-luxe modellen. Dat lees je ook in onze Philips HD8824/01 review!

latte-art
Keuken
Axl Crompvoets

Hoe Maak Je de Perfecte Latte Art?

Je hoeft geen #barista te zijn om mooie #latte-art te maken. Daar ben ik op de moeilijke manier achter gekomen. Ik heb ooit iemand beloofd dat te maken, waarna ik het internet snel afstruinde. Hier deel ik alles wat ik heb geleerd.

Cafetière voor slow coffee
Keuken
Axl Crompvoets

De Verschillende Methoden om Slow Coffee te zetten

Slow coffee kan voor jou en je gasten een ontsnapping zijn van het drukke leven. Er gaat veel gehaast, wij vinden dat je af en toe tijd mag nemen voor jezelf. Lees hier hoe je dat doet! #slowcoffee #koffie

Koffiebonen
Keuken
Luca Nowak

Hoe kun je het beste Koffiebonen Bewaren?

Ben jij iemand die hele koffiebonen gebruikt voor het maken van koffie? Dan vraag je je misschien af hoe je het beste je koffiebonen bewaren kunt – en dat lees je in dit artikel!

Koppen koffie
Keuken
Luca Nowak

Welke Koffiesoorten Bestaan Er?

Vind je het tijd om wat nieuws te proberen? Dan ben je bij onze lijst van verschillende koffiesoorten op het juiste adres!

koffiedik gebruiken
Keuken
Axl Crompvoets

5 Manieren om Koffiedik te gebruiken

In dit artikel leren we je op welke manieren koffiedik wordt gebruikt. Wist je dat koffiedik uitstekende grondvoeding kan zijn voor je tuin?

Keuken
Sofie van Knippenberg

Alle 28 Nespresso Smaken op een Rijtje

Er zijn maar liefst 28 Nespresso smaken. Om te vinden welke smaak het beste bij je past, hebben wij een handig overzicht van alle 28 Nespresso smaken gemaakt. #Nespresso

koffie leren drinken doe je zo
Keuken
Mariska

Koffie leren drinken? Dat doe je zo!

Koffie leren drinken, hoe begin je daar aan? Lees hier hoe je het jezelf makkelijk kan maken om koffie te leren waarderen en te genieten. #koffie

Graef CM800 Review
Keuken
Mariska

Graef CM800 Review

Is de Graef CM800 een goede koffiemolen? Lees in deze Graef CM800 alles wat je wil weten over deze koffiemolen.

handmatige koffiemolen gevuld met koffiebonen
Keuken
Sofie van Knippenberg

De Juiste Maalgraad voor je Koffie Bepalen

Wat is de maalgraad van koffie? Hoe kom je er achter welke maalgraad het beste is voor je koffie? Dat hangt af van verschillende factoren. Je leest hier hoe je het beste resultaat krijgt. #koffie

chemex
Keuken
Axl Crompvoets

Hoe Zet Je Koffie met een Chemex?

Wat als we tijdens een vrije middag iets meer voor onszelf doen? We kunnen die snelle en te hete bak koffie van ‘s ochtends vervangen met slow coffee uit een Chemex. Je leest in dit artikel wat slow coffee is en hoe je deze voor jezelf zet.

latte-art
Keuken
Axl Crompvoets

4 Tips voor het aanschaffen van een melkkannetje

Heb je altijd al willen weten hoe ervaren barista’s het voor elkaar krijgen om tulpjes en hartjes in je melkschuim weten te toveren? Of wil je gewoon weten in welk melkkannetje je het beste melk opklopt? Daar gaan we je in dit artikel mee helpen!

Nespresso expert milk koffiezetapparaat
Keuken
Sofie van Knippenberg

De 10 Beste Koffiezetapparaten van 2020

Er zijn veel verschillende koffiezetapparaten. Welke het beste bij jouw huishouden past hangt af van een aantal factoren. Lees in dit artikel meer informatie over welk koffiezetapparaat het beste is in 2020.

Beste Senseo apparaat
Keuken
Sylvia Leeuwenberg

Welk Senseo Apparaat is het Beste?

Welk Senseo apparaat is het beste? Welke machine maakt de beste koffie en welke is het meest gebruiksvriendelijk? Daar kom je in dit artikel achter! #Senseo

Espresso voor bulletproof koffie
Keuken
Axl Crompvoets

De 5 Beste Espressomachines

Ik ben gek op espressomachines. Niet alleen omdat ze vaak gebruiksvriendelijk zijn, maar ook omdat de functies enorm uitgebreid zijn voor een compact apparaat. Hier zetten wij de beste keuzes op een rijtje. #koffie #espresso

Philips Senseo CA6500
Keuken
Axl Crompvoets

De Beste Melkopschuimer op de Markt

Een cappuccino wordt pas écht een cappuccino met een zoete en zijdezachte schuimlaag. Wist je dat je daarvoor niet altijd naar een koffiezaak hoeft? Je hoeft alleen maar de beste melkopschuimer te hebben!

Keuken
Axl Crompvoets

Philips Senseo Melkopschuimer Review

Een cappuccino is eigenlijk pas écht een cappuccino met er een volromige en stevige schuimlaag. Deze Senseo melkopschuimer review helpt je al een eind op weg.

Rancilio Silvia apparaat in keuken met koffiemolen
Keuken
Sofie van Knippenberg

Rancilio Silvia Review

De Rancilio Silvia is welbekend in de koffiewereld. De verwachtingen zijn hoog bij deze machine die al sinds 1998 op de markt is, maar komt ze haar naam ten goede?

Keuken
Axl Crompvoets

Melk Opschuimen? Zo doe je dat!

Hoe creëer je thuis de volle melkschuim die je geserveerd krijgt wanneer je een cappuccino of latte bestelt in een koffiezaak? Alle methodes om melk op te schuimen lees je hier.

nespresso cups muur
Keuken
Yvette

Moeten Koffiecups bij het Plastic Afval?

Hoe gooi je gebruikte koffiecups correct weg? Horen ze bij het plastic? Lees hier alles over of koffiecups bij plastic afval kunnen en hoe je ze moet recyclen.

Bulletproof koffie
Keuken
Joris

Een Recept voor Perfecte Bulletproof Koffie

Bulletproof koffie is koffie waarin boter en olie is verwerkt. Deze combinatie van koffie en vetten zou ervoor moeten zorgen dat je minder trek krijgt en dat het je concentratievermogen versterkt. Lees er hier meer over! #koffie #bulletproof #bulletproofkoffie

Dolce Gusto ontkalken
Keuken
Axl Crompvoets

Hoe ontkalk je een Dolce Gusto?

Je Dulce Gusto ontkalken; het ontglipt je aandacht wel eens als koffieliefhebber. Toch moet dat om de zoveel tijd gebeuren. Daarom hebben we dit stappenplan opgesteld.

Cold brew inschenken
Keuken
Sylvia Leeuwenberg

Zelf Cold Brew Koffie Maken

Cold brew koffie is heerlijk en verfrissend, vooral als het warm is en je toch zin hebt in een kopje koffie. Hoe je meteen lekkerste cold brew koffie maakt, lees je hier! #coldbrew #koffie

Luwak Koffie
Keuken
Yvette

Wat is de Waarheid Achter Luwak Koffie?

Het duurste kopje koffie ter wereld is gemaakt van… poep! Hier leer je alles over de bijzondere luwak koffie koffie. #koffie #kopiluwak

Buikpijn van Koffie
Keuken
Luca Nowak

Buikpijn van Koffie

Buikpijn van koffie is een enorm ellendige bijwerking. Ben jij een van de pechvogels die ‘s ochtends moet kiezen tussen een lekkere kop koffie en een pijnloos begin van de dag? Dan ben je bij dit artikel op het juiste adres!