Welkom thuis op Paarshuis! We zijn blij dat je meer over ons wilt weten.

Over Paarshuis

Onze missie

De meeste plekken waar mensen informatie consumeren en (koop)beslissingen nemen zijn lelijk, onjuist, verouderd en saai. Onze missie is onze lezers te informeren en helpen. Met correcte, mooie en aantrekkelijke artikelen. Op Paarshuis vind je alles wat te maken heeft met je huis.

Onpartijdig

Paarshuis wordt ondersteund door reclame maar onze artikelen zijn onafhankelijk geproduceerd. We hebben strenge normen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Alleen onze redacteuren hebben invloed op de inhoud van onze artikelen.

Accuraat

Paarshuis werkt nauw samen met gekwalificeerde deskundigen en we volgen een grondig redactie- en feitencontroleprotocol uit voor de publicatie. Artikelen worden regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de verstrekte informatie accuraat, eerlijk en up-to-date is.

Leer de mensen kennen achter Paarshuis.

Ons geweldige team ❤️

Luca Nowak

Luca Nowak

Hoofdredacteur

Luca is een content writer en hoofdredacteur voor Paarshuis. Na in 2014 te zijn begonnen als freelance vertaler, besloot hij in 2018 van zijn hobby – schrijven – tevens zijn werk te maken. Gezien hij daarnaast ook maar al te graag grammatica-, syntax- en opmaakfouten opspeurt en mensen op weg helpt, is hij bij Paarshuis precies op de goede plek als vaste content writer en hoofdredacteur.

Naast zijn werk hier volgt hij ook nog een studie psychologie aan de Engelstalige Open University en spendeert hij graag tijd aan andere creatieve hobby’s, zoals het schrijven van fictief materiaal en blog posts over allerlei sociale kwesties, en het bespelen van zijn (bas)gitaren.

Sylvia Leeuwenberg

Redacteur

Sylvia is een 30-something moeder van drie jonge kinderen. Van stewardess tot account manager bij een bank, maar nu houdt ze zich vooral bezig met het schrijven voor Paarshuis.

 Als ze niet met de kids bezig is, leest ze graag fictie of is ze wel ergens buiten in de natuur te vinden. Altijd wel te vinden ergens op social media.
Sylvia Leeuwenberg
Mariska Rietveld

Mariska Rietveld

Redacteur

Blogger, tekstschrijver en webshop eigenaar Mariska tref je niet snel zonder laptop in handbereik ... behalve wanneer ze afgeleid wordt door haar beertjesachtige Pomeranians. De resultaten van haar werk als toetsenbordsoldaat vind je hier op Paarshuis.

Axl Crompvoets

Redacteur

Axl is sinds onze oorsprong redacteur bij Paarshuis.

In zijn vrije tijd sport hij veel en studeert hij toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Axl Crompvoets
Danai Vorgia

Danai Vorgia

Redacteur

Mijn naam is Danai en ik ben in 1996 geboren op het Griekse eiland Samos. Sinds mijn derde levensjaar woon ik in Nederland, waarvan het merendeel in Nijmegen. Ik studeer Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en studeer aan het eind van dit collegejaar af. Na mijn bachelor hoop ik te kunnen starten aan de master Cognitive Neuroscience aan het Radboud te Nijmegen.

Naast mijn studie spendeer ik veel tijd aan verschillende sporten. Ik loop drie keer per week hard, gewichthef drie keer in de week en kickboks en grapple wanneer ik hier tijd voor heb.

Van jongs af aan heb ik een grote liefde voor de kunsten gekend, waaronder voor tekst. Vandaar dat ik met plezier aan het werk ben bij Paarshuis als Content Creator.

Contact openemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen. 

Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram