Welkom thuis! We zijn blij dat je meer over ons wilt weten.

Over paarshuis

Onze missie.

De meeste plekken waar mensen informatie consumeren en (koop)beslissingen nemen zijn lelijk, onjuist, verouderd en saai. Onze missie is onze lezers te informeren en helpen. Met correcte, mooie en aantrekkelijke artikelen. Op Paarshuis vind je alles wat te maken heeft met je huis. 

Onpartijdig.

Paarshuis wordt ondersteund door reclame maar onze artikelen zijn onafhankelijk geproduceerd. We hebben strenge normen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Alleen onze redacteuren hebben invloed op de inhoud van onze artikelen. 

 

Accuraat.

Paarshuis werkt nauw samen met gekwalificeerde deskundigen en we volgen een grondig redactie- en feitencontroleprotocol uit voor de publicatie. Artikelen worden regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de verstrekte informatie accuraat, eerlijk en up-to-date is.

Ons geweldige team

Luca Nowak

Hoofdredacteur

Luca is een content writer en hoofdredacteur voor Paarshuis. Na in 2014 te zijn begonnen als freelance vertaler, besloot hij in 2018 van zijn hobby – schrijven – tevens zijn werk te maken. Gezien hij daarnaast ook maar al te graag grammatica-, syntax- en opmaakfouten opspeurt en mensen op weg helpt, is hij bij Paarshuis precies op de goede plek als vaste content writer en hoofdredacteur. 

Naast zijn werk hier volgt hij ook nog een studie psychologie aan de Engelstalige Open University en spendeert hij graag tijd aan andere creatieve hobby’s, zoals het schrijven van fictief materiaal en blog posts over allerlei sociale kwesties, en het bespelen van zijn (bas)gitaren.

 
Luca Nowak
Axl Crompvoets

Axl Crompvoets

Redacteur & PR

Axl is sinds onze oorsprong redacteur bij Paarshuis.

Axl houdt zich nu voornamelijk bezig met het creëren & onderhouden van relaties met blogs, journalisten en andere websites. Verder schrijft hij een deel van de content op Paarshuis.

In zijn vrije tijd sport hij veel en bereidt hij zich voor om volgend jaar verder toegepaste psychologie te studeren aan de Hogeschool van Amsterdam.

Contact opnemen?

Adres

Lizzy Ansinghstraat 86
1072 RD, Amsterdam