Woonkamer

In vee huishoudens is dit de kamer waar je veel tijd doorbrengt. Op deze pagina vind je alle artikelen in onze woonkamer categorie.

Ring Deurbel, naast de deur
Elektronica
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Draadloze Deurbel op de Markt

Je deurbel is aan vervanging toe, maar je hebt geen zin om bedrading aan te leggen. Een draadloze deurbel is dan de oplossing! Wij zijn op onderzoek gegaan en hebben de 5 beste deurbellen voor je op een rij gezet.

Vrouw die op de bank in de huiskamer, een boek leest
Woonkamer
Sylvia Leeuwenberg

Dé Oplossingen voor Droge Lucht in Huis

Geïrriteerde ogen, droge huid en een vervelend hoestje: deze klachten kunnen allemaal worden veroorzaakt door een te droge lucht in huis. Lees hier wat je er tegen doet.

Volle asbak
Woonkamer
Sylvia Leeuwenberg

Rooklucht uit je Huis Verwijderen Doe Je Zo

Als je ooit gerookt hebt of de vorige bewoners van je huis hebben gerookt, word je dagelijks aan deze gewoonte herinnerd. De geur van nicotine blijft jaren aanwezig. Lees hier hoe je deze onaangename geur uit je huis krijgt.

Televisie met netflix staat in woonkamer op een wit kastje met een groene plant links op de grond.
Beeld
Sofie van Knippenberg

De Beste Mediaspeler van Nu

Een mediaspeler is onmisbaar voor wie graag hoge kwaliteit content kijkt op televisie. Je tovert zo makkelijk jouw televisie om in een smart tv!

Google Nest Slimme Thermostaat aan de muur
Elektronica
Sylvia Leeuwenberg

Wat Is de Beste Thermostaat?

Met een slimme thermostaat bespaar je niet alleen energie, maar je bedient de thermostaat ook op afstand. Daarnaast bevat deze handige snufjes waardoor het gebruik je extra makkelijk wordt gemaakt. Ik ben op onderzoek uit gegaan en heb de 5 beste thermostaten voor je op een rij gezet. #thermostaat #energie

Philips Luchtbevochtiger op tafeltje in huiskamer, vooraanzicht
Verkoeling
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Luchtbevochtiger van 2020

Een luchtbevochtiger verbetert de luchtvochtigheid van je leefomgeving waardoor je je comfortabeler voelt. Je leest dan ook hier wat de beste luchtbevochtiger is!

Aeg Ax91 604dg luchtreiniger in huiskamer, naast de bank
Elektronica
Sylvia Leeuwenberg

Dé Beste Luchtreiniger van 2020

Je wilt de lucht in je huiskamer zo zuiver mogelijk houden: dit doe je met een luchtreiniger. Wij hebben voor je uitgezocht welke de beste is.

Platenspeler bovenaanzicht
Geluid
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Platenspeler van Nu

Hij is weer terug van weggeweest: de platenspeler. Of hij nu voor op je draaitafel is of je hem wilt gebruiken om oude LP’s mee af te luisteren: je haalt er een mooi stukje techniek mee in huis. Ik heb voor je uitgezocht wat de beste platenspeler is.

Vuur Close Up
Woonkamer
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Pelletkachel van 2020

Een pelletkachel biedt de ideale oplossing voor als je op zoek bent naar een manier om je huis te verwarmen op een goedkope en bovendien milieuvriendelijke manier. De kachel werkt namelijk op houtafval. Wij zijn op onderzoek uit gegaan en hebben de beste pelletkachels voor je op een rij gezet!

Epson Beamer zij-aanzicht in huiskamer
Beeld
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Beamers van 2020

Je hebt misschien niet de ruimte voor een grote TV, maar wilt toch kunnen genieten van een groot scherm tijdens het kijken van een film of het spelen van een videogame. Een beamer is dan de oplossing! In dit artikel vind je dan ook de 5 beste beamers.

Aroma Diffuser Vooraanzicht
Woonkamer
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Aroma Diffuser van Nu!

Met de juiste geuren creëer je kalmte en rust: dit kun je bereiken door de juiste geuren te kiezen met een aroma diffuser. Welke dit het beste doet, lees je hier!

Huiskamer met verschillende kleuren verlichting
Verlichting
Sylvia Leeuwenberg

De Beste Philips Hue Alternatieven op de Markt

Het “slim” maken van je woonkamer is niet alleen leuk, maar ook handig! Het hebben van smart verlichting hoort hier dan ook bij. Ik ben op zoek gegaan naar de beste alternatieven voor Philips Hue.

Philips Oled TV zij-aanzicht in huiskamer. Drie mensen kijken TV
Beeld
Sylvia Leeuwenberg

OLED VS QLED: dé Ultieme Gids

Je bent toe aan een nieuwe TV en je wilt een QLED of een OLED TV: welke is het beste voor jou? Je leest het hier! #TV #OLED #QLED

Smart TV Philips, vooraanzicht met apps
Beeld
Sylvia Leeuwenberg

De Werking van een Smart TV

Bijna elke TV tegenwoordig is een smart TV, maar wat is een smart TV nu precies? Wat kan je met een smart TV en wat zijn de voordelen? Je komt er hier achter! #tv #smarthome

Apple TV op TV scherm
Beeld
Sylvia Leeuwenberg

Apple TV: dé Uitleg

Je bent op zoek naar een nieuwe manier van TV kijken en hebt gehoord van Apple TV, maar wat is Apple TV nu eigenlijk? Wij zijn voor je op onderzoek uit gegaan! #apple #tv #appletv

Soundbar onder een tv
Geluid
Sylvia Leeuwenberg

Wat is een Soundbar?

Je wilt het geluid van je tv verbeteren, maar je wilt geen ingewikkeld duur systeem in je huis. Dan is een soundbar misschien dé oplossing voor je! Wij leggen je in dit artikel uit wat een soundbar is. #soundbar

Sony Ht Zf9 soundbar op tvmeubel, met daarboven een tv
Geluid
Sylvia Leeuwenberg

Dé Beste Soundbar van 2020

Je wilt een soundbar kopen om het geluid van je TV te verbeteren. Welke is het beste? Wij zochten het voor je uit.